U bevindt zich hier: Home » Over Involon

Involon maakt werk van belastingkennis

adviseren - detacheren - opleiden


Belastingtaken zijn vaak een flinke uitdaging voor een organisatie. Het goed uitvoeren ervan kost niet alleen tijd en geld, maar geeft ook vragen als: ’Zie ik geen regels over het hoofd, maak ik het niet onnodig ingewikkeld?’. Daarom kiezen steeds meer organisaties voor deskundige ondersteuning. U ook? Dan stellen wij ons graag aan u voor. Wij zijn Involon, zwaargewicht op het gebied van ondersteuning bij lokale belastingtaken. We kiezen niet voor standaard oplossingen, maar voor slim maatwerk en persoonlijk contact.

Involon ziet belastingstaken niet als belastend. Wij zien een breed speelveld, waarbinnen we de regels en wetten volledig overzien. We bespelen dat veld graag en goed. Hoe complex het ook is. Onze tactiek: praktische en innovatieve toepassingen. Doordat we onszelf constant verbeteren en scherp houden beschikken we over de meest actuele kennis over wet- en regelgeving. Die kennis delen we graag met lokale belastingfunctionarissen. We bieden niet alleen belastingadvies, u kunt ons ook inhuren voor een belastingtaak. En met onze (gecertificeerde) opleidingen, bijblijf- en themadagen bieden we brede kennis en ervaring, zodat het werk goed en efficiënt uitgevoerd kan worden. De kracht van Involon? De mix van adviseren, detacheren en opleiden.

We denken mee. En we voeren uit. Dat doen we voor diverse organisaties. Gemeenten, waterschappen, provincies en samenwerkingsverbanden. Allemaal met hun eigen regels, wensen en cultuur. Daarom vinden wij het belangrijk in een persoonlijk gesprek meer te weten te komen over uw organisatie. Zo komen we tot uniek maatwerk en echte samenwerking. Tijdelijk of langdurig. Van advisering, tijdelijke ondersteuning bij een project en gecertificeerde in-company trainingen: Involon.

Maak ook kennis met Involon en ontdek hoe wij uw organisatie kunnen ondersteunen. In een persoonlijk gesprek vertellen wij u er graag meer over. Wij staan voor u klaar. Bel voor een afspraak: 024 64 85 900 of mail: info@involon.nl. Natuurlijk bent u ook welkom op ons kantoor op de Saltshof 1020 in Wijchen.

Involon BViso9001_web.jpg
Saltshof 1020
6604 EA Wijchen

Postbus 168
6600 AD Wijchen

024 64 85 900
www.involon.nl
twitter.com/involon

Stuur deze pagina door naar een vriend(in)

De volgende velden zijn onjuist:

  •