Kwijtscheldingsambtenaar
INVORM-k

 

7-daagse opleiding te Utrecht

Gaat van start op:

9 januari 2019

Person
Involon

Scroll naar beneden voor een beknopte beschrijving van deze opleiding kwijtscheldingsambtenaar en voor inschrijving.
Voor de volledige informatie over het programma, het studiemateriaal, de docenten, data en tijden <klik hier> of stuur een e-mail naar info@involon.nl.

INVORM-opleidingen
Leren wat je moet leren. Niets meer en niets minder. Dat is waar de gecertificeerde INVORM-opleidingen van Involon voor staan. Gericht op het proces en de praktijk. Niet alleen theoretische kennis, maar ook inzicht en toepassing. Met een INVORM-diploma kunt u zelfstandig aan de slag als heffingsambtenaar, invorderingsambtenaar, kwijtscheldingsambtenaar of BAG-beheerder. De INVORM-opleidingen sluiten op elkaar aan. Met oog voor overlappende processen. 

Kwijtscheldingsambtenaar INVORM-k
De gecertificeerde diploma-opleiding tot allround kwijtscheldingsambtenaar bestaat uit zeven hele lesdagen.
De opleiding is specifiek ontwikkeld voor medewerkers die in de kwijtschelding en/of invordering werkzaam zijn bij decentrale overheden en die volledig willen worden opgeleid tot allround kwijtscheldingsmedewerker. En ook voor de medewerker die verantwoordelijk is voor het kwijtscheldingsbeleid, de ontvanger en de comptable.

Het lesprogramma is opgebouwd vanuit het proces en kent drie hoofdonderdelen:
s Het wettelijk kader van de kwijtschelding;
s De behandeling van het kwijtscheldingsverzoek;
s De behandeling van het administratief beroepschrift.

Tijdens de zeven lesdagen worden drie werkplekopdrachten verstrekt om de theoretische kennis direct toe te passen in de eigen organisatie. Er worden twee open-boek-toetsen afgenomen.

Voor de volledige informatie over het programma, het studiemateriaal, de docenten, data en tijden <klik hier> of stuur een e-mail naar info@involon.nl.

ADVISEREN, DETACHEREN EN OPLEIDEN

Klik hier om je aan te melden

Data Start op woensdag 9 januari 2019 (woensdagen)
23 januari, 6 februari, 13 & 27 maart, 18 april (donderdag) & woensdag 8 mei 2019.
Tijd Aanvang 09.00, afsluiting 16.00 uur.
Locatie Utrecht, op loopafstand van NS-station
Cursusgeld Voor de gecertificeerde diploma-opleiding tot allround kwijtscheldingsambtenaar bedraagt het cursusgeld € 2.630,-.
Het cursusgeld is excl. BTW en voor het overige "all inclusive". Inclusief toegang tot VIND Lokale Belastingen, het overige les- en leermateriaal, de beoordeling van de werkplekopdrachten, de toetsing, koffie, thee en tijdens iedere lesdag een goed verzorgde lunch.

 

Deze opleiding heeft het predikaat Registeropleiding SPHBO. Dit predicaat is toegekend door het Centrum Post Initieel Onderwijs Nederland (CPION) na beoordeling van de kwaliteit (onder meer inhoud, niveau en actualiteit) van de opleiding. CPION is onderdeel van de internationaal opererende Lloys's Register Group. 

Voor de volledige informatie over het programma, het studiemateriaal, de docenten, data en tijden <klik hier> of stuur een e-mail naar info@involon.nl.

Inschrijven opleiding Kwijtscheldingsambtenaar INVORM-k

Voor de gecertificeerde diploma-opleiding tot allround kwijtscheldingsambtenaar 
bedraagt het cursusgeld € 2.630,-. Het cursusgeld is excl. BTW en voor het overige "all inclusive". Inclusief toegang tot VIND Lokale Belastingen , het overige les- en leermateriaal, de toetsing, koffie, thee, en tijdens iedere lesdag een goed verzorgde lunch.
Reserveren of annuleren is niet mogelijk. Bent u onverwachts verhinderd? Laat u dan kosteloos vervangen.

Vul uw gegevens hieronder in. Na verzending van uw aanmelding, ontvangt u op het opgegeven e-mailadres een inschrijfbevestiging. Hierna bevestigen wij uw inschrijving definitief en ontvangt u van ons de factuur.

Mocht de opleiding door onvoorziene omstandigheden niet doorgaan dan hoort u dat uiterlijk 10 dagen voor de start van de opleiding.

 

Uw gegevens

Aanhef

*

*

*

De volgende velden zijn onjuist:

Voortgang:

  • Uw gegevens
  • Gegevens werkgeverControle gegevensUw inschrijving is ontvangen

* Gemarkeerde velden zijn verplicht

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen over deze opleiding kwijtschelding?
Neem dan contact op met de docent Geert-Jan Dümmer op 024 64 85 900 of g.dummer@involon.nl.