U bevindt zich hier: Home » Opleiden » Incompany Maatwerk

Incompany Opleidingen

Steeds meer lokale belastingorganisaties ontdekken de voordelen van een incompany opleiding. Leren op de werkplek blijkt het hoogste rendement op te leveren. Kiest u voor een in-company opleiding dan overleggen wij eerst met u welke vorm het beste past bij uw medewerkers en uw organisatie. Dat kan een training, een cursus of een workshop zijn. Vervolgens stemmen wij de inhoud af op de lokale belastingverordeningen en beleidsregels die bij u worden gehanteerd. U krijgt dus altijd een op maat gesneden opleiding. En uw medewerkers kunnen het geleerde onmiddellijk in praktijk brengen.

Leren op de werkplek biedt het hoogste rendement. In-company opleidingen stemmen wij af op uw beleidsregels en lokale belastingverordeningen.

Tip

Kleinere belastingorganisaties, die een incompany opleiding willen organiseren, raden wij aan de interesse te peilen bij collega´s uit hun omgeving. Als zij daar ook in geïnteresseerd zijn kunnen de medewerkers van verschillende belastingorganisaties bij elkaar gebracht worden. De deelnemers leren dan niet alleen van ons, maar ook van elkaar. Bovendien kunt u de kosten delen.

Wilt u meer weten over de incompany opleidingen?

Voor meer informatie bel naar 024 64 85 900. U kunt ook klikken op Contactformulier incompany voor het maken van een afspraak.

Stuur deze pagina door naar een vriend(in)

De volgende velden zijn onjuist:

  •