U bevindt zich hier: Home » Opleiden

Algemene informatie over de Involon opleidingen

Heeft u vandaag al iets gedaan aan kennisontwikkeling? Wij wel!
Wet- en regelgeving rondom gegevensbeheer, de belastingheffing, de invordering en de kwijtschelding veranderen regelmatig.
Bijblijven is voor u van groot belang. U bent immers verantwoordelijk voor de correcte afhandeling van lokale belastingzaken. Kennis van nieuwe en gewijzigde wet- en regelgeving, jurisprudentie, beleidsregels, maar ook oplossingen voor knelpunten.... U wilt die kennis in huis hebben en meteen in de praktijk kunnen toepassen. Involon weet dat en biedt voor elk segment van de lokale belastingen een passende opleiding. 

Kijk op onze opleidingskalender voor de opleidingen die binnenkort starten <klik hier>.
Op zoek naar een andere opleiding? Bel of mail ons even <klik hier>.

 

 

De dagelijkse praktijk
Al bijna 30 jaar dragen wij met onze opleidingen bij aan de professionalisering van belastingmedewerkers. Omdat onze docenten ook als adviseur of als projectmanager bij lokale belastingorganisaties met de dagelijkse praktijk in aanraking komen, weten we wat er speelt. We hebben ons opleidingsaanbod daarop afgestemd. BAG, WOZ , TIOX, heffingen, leges, invordering, kwijtschelding: van elk onderwerp kennen we de nieuwste ontwikkelingen. Uitvoerend medewerker of beleidsadviseur: iedereen leert van onze opleidingen.

Het aanbod
Ons aanbod van opleidingen is breed. En ook de wijze waarop we de kennis overdragen, is zeer gevarieerd. We bieden gecertificeerde cursussen, workshops en studiedagen in heel Nederland.

Incompany
Ook verzorgen we in-company opleidingen in uw eigen organisatie. We maken samen met u een programma op maat, afgestemd op uw belastingverordeningen en beleidsregels. Zo kunnen uw medewerkers nieuwe kennis meteen in de praktijk brengen.

Kennis delen
Involon deelt graag kennis. Dat doen we van oudsher op drie manieren: adviseren, detacheren en opleiden. En we delen ook onze meest actuele kennis met u. U vindt ons op Twitter en LinkedIn, bijblijven ‘on the go’. Waar we ook zijn, we pikken het nieuws als eerste op, en u ook – als u ons volgt. Heeft u vragen over opleidingen? Bel naar 024 64 85 900 of mail uw vraag via het contactformulier.

Stuur deze pagina door naar een vriend(in)

De volgende velden zijn onjuist:

  •