Workshop insolventie,
schuldsanering
en bewindvoering

Utrecht
donderdag 16 mei 2019

Person
Involon

Scroll naar beneden voor verdere informatie.

Insolventie is de overkoepelende term om alle mogelijke regelingen voor het financieel onvermogen van ondernemingen en particulieren te benoemen. Deze workshop behandelt de gevolgen van insolventie voor de invordering van opgelegde en nog op te leggen belastingaanslagen.

Tijdens deze workshop krijgt u inzicht in de verschillende regelingen, en de gevolgen daarvan voor het opleggen en invorderen van lokale belastingen. We behandelen de surséance van betaling, de minnelijke en wettelijke schuldsanering voor natuurlijke personen, het crediteurenakkoord en het faillissement.

Scroll naar beneden voor verdere informatie over de inhoud van deze cursus en voor inschrijving.

ADVISEREN, DETACHEREN EN OPLEIDEN

Klik hier om je aan te melden

Datum donderdag 16 mei 2019.
Tijd 09.00-16.00 uur.
Locatie Op loopafstand van NS-station
Inschrijfgeld € 385,- per persoon (excl. BTW).
Inclusief opleidingsmateriaal, koffie, thee, frisdrank en tussen de middag een uitgebreid lunchbuffet.

 

 

Het programma

De Workshop Insolventie geeft u inzicht in de belangrijkste aspecten en gevolgen van de verschillende vormen van onvermogen van een belastingschuldige voor de invordering. Onder meer:
s Surséance van betaling;
s De minnelijke schuldsanering;
s De wettelijke schuldsanering natuurlijke personen;
s Het crediteurenakkoord;
s Het faillissement;
s Het Centraal Insolventieregister; 
s Relevante wet- en regelgeving, beleidskeuzes en beleidsregels.

Het opleidingsmateriaal

U ontvangt een print van de getoonde dia’s. De dia’s zijn zodanig samengesteld dat ze kunnen dienen als naslagwerk met verwijsbronnen.

De docent

Geert-Jan DümmerDe Workshop Insolventie wordt verzorgd door Geert-Jan Dümmer. Geert-Jan is teamleider kenniscentrum & opleidingen bij Involon en is als adviseur en docent direct betrokken bij uiteenlopende advies- en scholingsactiviteiten. Wilt u aandacht vragen voor zaken die u tegenkomt in de dagelijkse praktijk? Stuur uw vraag dan naar kenniscentrum@involon.nl. Geert-Jan zal het antwoord zoveel mogelijk proberen te verwerken in het programma van de cursus.

Inschrijven Workshop insolventie, schuldsanering en bewindvoering

Deelnamekosten € 385,- per persoon.
Het cursusgeld is excl. BTW en voor het overige "all inclusive". Inclusief het les- en leermateriaal, koffie, thee, frisdrank en tussen de middag een uitgebreid lunchbuffet.
Vul uw gegevens hieronder in. Na verzending van uw aanmelding, ontvangt u op het opgegeven e-mailadres een inschrijfbevestiging. Reserveren of annuleren is niet mogelijk. Bent u onverwachts verhinderd? Laat u dan kosteloos vervangen.
Zodra er voldoende aanmeldingen zijn hoort u van ons dat u definitief bent ingeschreven en versturen wij de factuur. Mocht de opleiding niet doorgaan (wegens te weinig aanmeldingen of andere redenen) dan hoort u dat uiterlijk 10 dagen voor de start van de opleiding.

Uw gegevens

Aanhef

*

*

*

De volgende velden zijn onjuist:

Voortgang:

  • Uw gegevens
  • Gegevens werkgeverControle gegevensUw inschrijving is ontvangen

* Gemarkeerde velden zijn verplicht

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen?
Neem dan contact op met de docent Geert-Jan Dümmer op 024 64 85 900 of g.dummer@involon.nl.