U bevindt zich hier: Home » Detacheren » Kwijtschelding

Altijd de juiste kwijtscheldingspecialist op het juiste moment.

Praktisch alle kwijtscheldingsfunctionarissen beschouwen Involon als de kennisdrager van hun vak. Velen hebben een deel van hun vaardigheden verworven in een Involon-opleiding. Het is dus niet verbazend dat zij bij ons aankloppen als er tijdelijke ondersteuning op dat terrein nodig is.

Druk met kwijtscheldingsverzoeken? Involon biedt extra handen voor een heel scherp tarief.

Onze kwijtscheldingspecialisten worden meestal ingezet voor ondersteuning in het hele traject. Van het beoordelen van het kwijtscheldingsformulier en het controleren van de bewijsstukken tot en met de behandeling van de beroepschriften. Zij volgen hierbij de wettelijke regelingen en uiteraard uw beleidsregels. 

Overigens zijn er steeds meer opdrachtgevers die onze allround kwijtscheldingsmedewerkers inzetten tijdens vooraf overeengekomen perioden. Dat zijn de klanten die hun organisatie niet op piekbelasting willen inrichten. Kiest u daar ook voor, dan stelt u het normale verloop van de werkprocessen veilig zonder dat er achterstanden ontstaan. En wij kunnen de inzet van onze kwijtscheldingsmensen zo plannen dat u altijd op het juiste moment over de medewerker van uw keuze beschikt.

Voor vragen over kwijtschelding belt u 024 64 85 900.

Stuur deze pagina door naar een vriend(in)

De volgende velden zijn onjuist:

  •