U bevindt zich hier: Home » Detacheren » Invordering

Hèt adres voor ondersteuning bij de invordering.

Vanuit de historie is de naam Involon onlosmakelijk verbonden met de invordering. Involon staat voor kennis, ervaring en kwaliteit als ´t om invordering gaat.
Onze medewerkers onderscheiden zich doordat zij hun werk uitvoeren met kennis van alle stappen in het proces van aanslag tot en met de invordering. Daarbij staat het onderzoeken van openstaande posten en het beoordelen van de vraag of, en zo ja hoe deze het beste geïnd kunnen worden, centraal.

Specialistische kennis nodig bij nog openstaande posten? Een klus voor onze senior adviseur! Een junior werkt liever grote hoeveelheden weg.

De vragen die wij krijgen hebben vaak twee componenten. Een inhoudelijke, die specialistische kennis vereist. En een volumevraag. In dergelijke gevallen stellen wij de opdrachtgever voor om een senior en een juniormedewerker in te zetten. De senior neemt dan het specialistische werk op zich en hij begeleidt de junior bij het bulkwerk. Zo krijgt u een kwalitatief hoogwaardige service die ook kostentechnische voordelen biedt.

Voor alles wat u weten wilt over de praktische assistentie bij de invordering belt u
024 64 85 900.

Stuur deze pagina door naar een vriend(in)

De volgende velden zijn onjuist:

  •