U bevindt zich hier: Home » Detacheren » Heffingen

Groeiende vraag naar assistentie bij heffingen en watersysteemheffingen.

Gemeenten die vragen om ondersteuning op het gebied van heffingen kloppen nooit vergeefs bij ons aan. Hetzelfde geldt voor waterschappen, die versterking zoeken bij de werkzaamheden rond watersysteemheffingen of de WVO. Onze medewerkers kennen de verschillende grondslagen die de heffing bepalen en de belastingplichtigen van deze heffingen.
Zij zijn zich ervan bewust dat elke opdrachtgever daar op zijn eigen manier mee omgaat.
En ze weten hoe zij hun werk daarop moeten afstemmen.

Geen heffingsproblematiek is onze medewerkers te zwaar. U kunt elk gewenst moment beschikken over zo’n sterke kracht.

Dat maakt het prettig om onze heffingspecialisten in te zetten wanneer u ondersteuning nodig heeft bij de afhandeling van bezwaren, bij bestandsonderzoek of bij het muteren van grondslagen of subjectgegevens. Onze medewerkers zijn allrounders. Maar voordat ze voor u aan de slag gaan overleggen wij eerst met u wat precies uw behoefte is en hoe uw belastingverordening is opgebouwd. Zodat onze mensen goed voorbereid en zo effectief mogelijk hun werk kunnen oppakken.

Toch gebeurt het wel dat men ons vraagt om een medewerker met zeer specifieke kennis op een bepaald deelgebied van de heffingen. Als we die niet kunnen leveren bieden we aan om een van onze medewerkers, op onze kosten, in te werken. Zo stomen wij samen met de klant onze medewerker klaar voor de inzet waar de opdrachtgever behoefte aan heeft. Dat is een aanpak die in de praktijk uitstekend werkt. Geen wonder dus, dat de vraag naar onze ondersteuning bij heffingen en omslagen fors groeit.

Voor meer informatie of een nadere oriëntatie op uw behoefte aan ondersteuning belt u
024 64 85 900.

Stuur deze pagina door naar een vriend(in)

De volgende velden zijn onjuist:

  •