U bevindt zich hier: Home » Detacheren

Het Involon-detacheringsteam

Belastingorganisaties die tijdelijk of structureel behoefte hebben aan personele versterking bieden wij een passende oplossing met onze onmiddellijk inzetbare medewerkers. Als het om detachering gaat krijgt u altijd de man of vrouw met de juiste ervaring en competenties.

Op het moment dat u besluit dat er hulp moet komen, wilt u die hulp onmiddellijk. En dat kan!

Onze medewerkers beheersen elk meerdere uitvoeringsdisciplines. BAG, WOZ, heffingen, invordering en kwijtschelding zijn voor hen vertrouwde vakgebieden. Bovendien beheersen zij alle belastingapplicaties. Hun kennis en ervaring delen zij graag met uw medewerkers. Dat maakt hen bij uitstek geschikt om dreigende verstoringen van werkprocessen te voorkomen, achterstanden weg te werken en pieken op te vangen.

Wanneer ons verschillende complexe vragen worden gesteld zetten wij, waar dat kan, een duo in. Eén senior medewerker en een junior. Zij gaan samen aan de slag en de opdrachtgever profiteert, dankzij deze aanpak, van een aantrekkelijk tarief.

De vraag naar onze medewerkers groeit. Daarom blijven wij werken aan de uitbreiding van ons detacheringsteam, in menskracht en in kennis.

Voor meer informatie over ondersteuning door onze medewerkers belt u 024 64 85 900.

Stuur deze pagina door naar een vriend(in)

De volgende velden zijn onjuist:

  •