U bevindt zich hier: Home

Vacatures 

wij maken graag tijd vrij voor een kennismakingsgesprek met kandidaten die zich aangetrokken voelen tot het belastingvak of daarin al werkzaam zijn.

Op dit moment hebben we de volgende vacatures:
1. Medewerker lokale belastingen
2. Fiscaal jurist
3. Stageplaatsen

1. Medewerker lokale belastingen
Lijkt het jou leuk om werkzaam te zijn op het gebied van lokale belastingen bij verschillende gemeenten, waterschappen of provinciën in heel Nederland, dan hebben wij deze uitdagende baan voor jou! De kennis krijg je van ons, de werkervaring ga je al dan niet samen met een ervaren collega opdoen bij de klant in huis. Na verloop van tijd kun je als medewerker lokale belastingen zelfstandig worden ingezet op de meest uitlopende projecten. Je kunt je ontwikkelen op verschillende vakgebieden zoals de basisregistraties, de heffing, de WOZ, de invordering en de kwijtschelding. Heb je al ervaring opgedaan bij een lokale belastingorganisatie dan is dat een pré. Maar ook als dat niet het geval is nodigen we je van harte uit om te reageren.

Dit bieden we
Een uitdagende, leerzame en afwisselde baan met ruimte voor persoonlijk initiatief. Je maakt deel uit van een jong team collega’s die informeel doch professioneel met elkaar omgaan. Het werk dat je gaat doen is gevarieerd. In het begin verricht je relatief eenvoudige taken maar afhankelijk van ervaring en kennis worden de werkzaamheden na verloop van tijd complexer. Wij stimuleren jouw persoonlijke ontwikkeling onder andere met interne opleidingen. Om de klant te kunnen bezoeken word je een auto beschikbaar gesteld. De secundaire arbeidsvoorwaarden en de salarisontwikkeling zijn afgestemd op de functie.

Dit vragen we
Je hebt een afgeronde HBO-opleiding, bij voorkeur Bedrijfskunde MER, Bedrijfseconomie of Rechten en een daarbij behorend werk- en denkniveau. Ervaring met het werken bij de overheid komt van pas, maar is geen voorwaarde. Je gaat in verschillende organisaties werken, dus is het van belang dat je je gemakkelijk aanpast, dat je goed met mensen kunt omgaan en dat je helder communiceert in woord en geschrift. Je bent het visitekaartje van Involon, je hebt een representatieve uitstraling en gedraagt je evenzo. Je werkt met evenveel plezier zowel zelfstandig als in een team. Je zet graag een extra stap voor de klant. Ondanks mogelijk fileleed vind je reizen geen enkel probleem. Voor meer informatie bel je                  024 64 85 900. De brief met cv kun je mailen naar de HR manager Jellina Scholten via info@involon.nl.

2. Fiscaal jurist
Fiscaal jurist en op zoek naar een dynamische baan?
Involon is een kennisorganisatie die gemeenten, waterschappen, provincies en samenwerkingsverbanden ondersteunt op het gebied van lokale belastingtaken middels adviseren, detacheren en opleiden.
Ons advies- en kenniscentrum willen wij versterken met een ambitieuze fiscaal jurist met een bijzondere sympathie voor lokaal belasting- en waterschapsrecht. Het team waarvan je deel gaat uitmaken bestaat uit ondernemende adviseurs en docenten, ieder gespecialiseerd in een of meerdere disciplines zoals de invordering, heffing, BAG en WOZ. Je wordt landelijk ingezet, waarbij je voor korte of langere tijd kan worden gedetacheerd bij één of meerdere opdrachtgevers. Kantoorwerkzaamheden worden uitgevoerd op ons kantoor in Wijchen.

Binnen uw functie ben je verantwoordelijk voor
• Het behandelen van fiscaal juridische vraagstukken en het gevraagd en ongevraagd geven van fiscaal juridische ondersteuning.
• Het behandelen van vaktechnische vragen en het geven van telefonisch en persoonlijk advies aan opdrachtgevers.
• Het verrichten en coördineren van diverse administratieve werkzaamheden bij de opdrachtgevers.
• Het behandelen, beoordelen en redigeren van uitspraken op bezwaar en het schrijven van beroepsschriften en/of verweerschriften.
• Het bijwonen en leiden van hoorzittingen.
• Het vertegenwoordigen van de opdrachtgever in rechte.
• (Mede) opstellen en beoordelen van belastingverordeningen, (meerjarige) beleidsregels, reglementen, rapporten, leidraad en belastingparagraaf.
• Ondersteuning verlenen in advies- en interim opdrachten, projectanalyses en het opstellen en presenteren van rapportages.
• Daarnaast kan docentschap deel uitmaken van de functie.

Dit bieden we
Wij bieden je een informele werkomgeving met alle ruimte voor persoonlijk initiatief. Aanvankelijk trek je in lopende projecten op met je collega’s maar al snel krijg je volop de kans om zelfstandig aan de slag te gaan met de taken zoals hierboven genoemd. Naast het werk dat je voor opdrachtgevers doet, besteed je aandacht aan je persoonlijke ontwikkeling. Onze arbeidsvoorwaarden en het salaris stemmen overeen met jouw professionele inbreng.

Dit vragen we
Je hebt een afgeronde WO opleiding Fiscaal Recht en een daarbij behorend werk- en denkniveau. Enige ervaring binnen ons vakgebied is een pré. Datzelfde geldt voor vertegenwoordiging in rechte. Belastingvraagstukken met een fiscaal-juridische component analyseer je grondig en snel. De oplossing die je kiest, presenteer je op een heldere en aantrekkelijke wijze. Als het om je vak gaat, straal je autoriteit uit. Dat combineer je op natuurlijke wijze met respect voor de regisseursrol van de opdrachtgever. Met een commerciële touch weet je opdrachtgevers te werven en aan je te binden.

Meer informatie en sollicitatie
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met de adjunct-directeur en manager van het advies-en kenniscentrum, Nico Nijveld, telefoon 06 29605908.
Je sollicitatie voorzien van een motivatiebrief en cv kun je mailen aan de HR-adviseur, Jellina Scholten, Jellina.scholten@involon.nl. Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.

 3. Stageplaatsen
Wij vinden het belangrijk dat jonge mensen die een MBO- of HBO-opleiding volgen de kans krijgen om kennis te maken met de praktijk in een professionele informele omgeving. Als HBO-student word je van harte uitgenodigd om in een korte brief duidelijk te maken waarom je juist bij ons stage wilt lopen en mail die aan de HR manager, Jellina Scholten, via info@involon.nl.
Wij zijn door ECABO erkend als leerbedrijf voor diverse MBO-opleidingen en bieden MBO-studenten graag de mogelijkheid om bij ons stage te lopen. Wil je weten of er bij ons een stageplaats beschikbaar is, kijk dan op www.stagevinden.nl of neem contact op met de HR manager Jellina Scholten, via info@involon.nl.

Stuur deze pagina door naar een vriend(in)

De volgende velden zijn onjuist:

  •