U bevindt zich hier: Home » Vacatures

Vacatures 

wij maken graag tijd vrij voor een kennismakingsgesprek met kandidaten die zich aangetrokken voelen tot het belastingvak of daarin al werkzaam zijn.

Op dit moment hebben we de volgende vacatures:
1. Junior medewerker lokale belastingen
2. Stageplaatsen

1. Junior medewerker lokale belastingen
Lijkt het jou leuk om werkzaam te zijn op het gebied van lokale belastingen bij verschillende gemeenten, waterschappen of provinciën in heel Nederland, dan hebben wij deze uitdagende baan voor jou!
De kennis krijg je van ons, de werkervaring ga je al dan niet samen met een ervaren collega opdoen bij de klant in huis. Na verloop van tijd kun je als medewerker lokale belastingen zelfstandig worden ingezet op de meest uitlopende projecten op verschillende vakgebieden zoals de invordering, de heffing, de WOZ en de kwijtschelding. Heb je al ervaring opgedaan bij een lokale belastingorganisatie dan is dat een pre. Maar ook als dat niet het geval is nodigen we je van harte uit om te reageren.

Dit bieden we.
Een uitdagende, leerzame en afwisselde baan met ruimte voor persoonlijk initiatief. Je maakt deel uit van een jong team collega’s die informeel doch professioneel met elkaar omgaan. Het werk dat je gaat doen is gevarieerd. In het begin verricht je relatief eenvoudige taken maar afhankelijk van ervaring en kennis worden de werkzaamheden na verloop van tijd complexer. Wij stimuleren jouw persoonlijke ontwikkeling onder andere met interne opleidingen. Om de klant te kunnen bezoeken word je een auto beschikbaar gesteld. De secundaire arbeidsvoorwaarden en de salarisontwikkeling zijn afgestemd op de functie.

Dit vragen we.
Je hebt een afgeronde HBO-opleiding, bij voorkeur Bedrijfskunde MER, Bedrijfseconomie of Rechten en een daarbij behorend werk- en denkniveau. Ervaring met het werken bij de overheid komt van pas, maar is geen voorwaarde. Je gaat in verschillende organisaties werken, dus is het van belang dat je je gemakkelijk aanpast, dat je goed met mensen kunt omgaan en dat je helder communiceert in woord en geschrift. Je bent het visitekaartje van Involon, je hebt een representatieve uitstraling en gedraagt je evenzo. Je werkt met evenveel plezier zowel zelfstandig als in een team. Je zet graag een extra stap voor de klant. Ondanks mogelijk fileleed vind je reizen geen enkel probleem.
Voor meer informatie bel je 024 64 85 900. De brief met c.v. kun je mailen naar de HR manager Jellina Scholten via info@involon.nl

2. Stageplaatsen
Wij vinden het belangrijk dat jonge mensen die een MBO- of HBO-opleiding volgen de kans krijgen om kennis te maken met de praktijk in een professionele informele omgeving. Als HBO-student word je van harte uitgenodigd om in een korte brief duidelijk te maken waarom je juist bij ons stage wilt lopen en mail die aan de HR manager, Jellina Scholten, via info@involon.nl.
Wij zijn door ECABO erkend als leerbedrijf voor diverse MBO-opleidingen en bieden MBO-studenten graag de mogelijkheid om bij ons stage te lopen. Wil je weten of er bij ons een stageplaats beschikbaar is, kijk dan op www.stagevinden.nl of neem contact op met de HR manager Jellina Scholten, via info@involon.nl.

Stuur deze pagina door naar een vriend(in)

De volgende velden zijn onjuist:

  •