Bijblijfdag
Kwijtschelding 2019

Diverse locaties op:
22 & 29 januari
11 & 13 februari
11 maart 

Person
Involon

Scroll naar beneden voor verdere informatie over de inhoud van de bijblijfdag en voor inschrijving.

´╗┐De Bijblijfdag kwijtschelding 2019 richt zich op iedereen die bij het fiscale kwijtscheldingsproces betrokken is. Interessant voor zowel de uitvoerend ambtenaar als de beleidsmedewerker en diegene die het administratief beroepschrift behandelt. Deze dag voegt iets toe voor iedereen die het kwijtscheldingsproces zo efficiënt en effectief mogelijk wil laten verlopen.

Actueel en praktisch 
De afgelopen jaren heeft de nadruk gelegen op nieuwe ontwikkelingen zoals de kostendelersnorm, de geautomatiseerde kwijtscheldingstoets, ondernemers, wijzigingen in wet- en regelgeving en het opfrissen van uw kennis. Natuurlijk komen relevante ontwikkelingen, de nieuwe (norm)bedragen en een toelichting op de berekeningsschema’s ook dit jaar aan de orde, maar de nadruk ligt meer dan ooit op praktijk, toepassing en casuïstiek. We doen dat op een interactieve wijze. Zie de informatie verderop bij het programma.

Scroll naar beneden voor verdere informatie en voor inschrijving.

ADVISEREN, DETACHEREN EN OPLEIDEN

Klik hier om je aan te melden

 

Data Assen, dinsdag 22 januari 2019
Eindhoven, dinsdag 29 januari 2019
Amsterdam, maandag 11 februari 2019
Zwolle, woensdag 13 februari 2019
Utrecht, maandag 11 maart 2019
Tijd 09.00-16.00 uur.
Locatie Assen: Van der Valk Hotel
Eindhoven, Amsterdam en Utrecht: Aristo Meeting Center.
Zwolle: Regardz Buitensociëteit.
De locaties (m.u.v. Assen) liggen op een paar minuten loopafstand van het NS-station.
Deelnamekosten  € 385,- per persoon.
Het cursusgeld is excl. BTW en voor het overig “all inclusive”. Inclusief (digitaal) studiemateriaal, koffie, thee, frisdrank en een uitgebreid lunchbuffet.

 

Het programma

De bijblijfdag 2019 is dit jaar anders van opzet. Vanzelfsprekend besteden we aandacht aan nieuwe wet- en regelgeving, relevante ontwikkelingen, de nieuwe (norm)bedragen en de berekeningsschema’s, maar de nadruk ligt op praktijk, toepassing en casuïstiek.
De bijblijfdag is in hoge mate interactief. Door gebruik van een polling- en presentatietool leggen wij u gedurende de dag vragen, stellingen en casuïstiek voor, waarop u anoniem kunt reageren met uw telefoon of tablet (wij zorgen voor Wifi). De docent gaat vervolgens over deze onderwerpen met u in gesprek.
Ter voorbereiding zullen wij u vooraf vragen input te leveren vanuit uw praktijk. Welke vragen heeft u, waar loopt u in de praktijk tegenaan, welke situaties of verzoeken vindt u lastig te behandelen? Uw input verwerken wij in ons programma. Eén ding weet u zeker: door uw deelname aan de Bijblijdag Kwijtschelding bent u optimaal voorbereid om de verzoeken in 2019 te behandelen.
Scroll naar beneden om u in te schrijven voor uw voorkeursdag en –locatie

Het studiemateriaal

Om bij te dragen aan duurzaamheid verstrekken wij ons opleidingsmateriaal op een persoonlijke ‘servicepagina’ op onze website. Hier kunt u de presentatie, de casuïstiek, alle normbedragen en berekeningsschema's en overig extra naslagwerk raadplegen, downloaden etc.

De docent

Geert-Jan DümmerGeert-Jan Dümmer stelt actualiteit en praktische toepasbaarheid voorop en vertaalt zijn theoretische kennis naar uw dagelijkse praktijk. Geert-Jan is direct betrokken bij uiteenlopende advies- en scholingsactiviteiten, o.a. op het terrein van de kwijtschelding. Er is er veel ruimte voor eigen inbreng en vragen over zaken die u in uw werk tegenkomt. Het is ook mogelijk uw vragen vooraf te mailen naar kenniscentrum@involon.nl. Geert-Jan zal het antwoord zoveel mogelijk proberen te verwerken in het programma

Inschrijven Bijblijfdag kwijtschelding van belastingen

Deelnamekosten € 385,- per persoon.
Het cursusgeld is excl. BTW en voor het overige "all inclusive". Inclusief het studiemateriaal en exclusieve toegang tot een persoonlijke digitale servicepagina op onze website, koffie, thee, frisdrank en tussen de middag een uitgebreid lunchbuffet.
Vul uw gegevens hieronder in. Na verzending van uw aanmelding, ontvangt u op het opgegeven e-mailadres een inschrijfbevestiging. De factuur sturen wij separaat.
Reserveren of annuleren is niet mogelijk. Bent u onverwachts verhinderd? Laat u dan kosteloos vervangen.

Uiterlijk 10 dagen voor de Bijblijfdag kwijtschelding ontvangt u aanvullende informatie, waaronder de definitieve inschrijfgegevens en informatie over de leslocatie.

Uw gegevens

Aanhef

*

*

*

De volgende velden zijn onjuist:

Voortgang:

  • Uw gegevens
  • Gegevens werkgeverControle gegevensUw inschrijving is ontvangen

* Gemarkeerde velden zijn verplicht

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen?
Neem dan contact op met de docent Geert-Jan Dümmer op 024 64 85 900 of g.dummer@involon.nl.