U bevindt zich hier: Home » Adviseren » WOZ

Zijn jullie ook thuis in de WOZ?

Af en toe krijgen we die vraag.
Vreemd, want sinds jaren ondersteunen onze adviseurs gemeenten met het oplossen van WOZ-gerelaterede vraagstukken en bezwaar- en beroepzaken. Ook detacheren we ervaren WOZ-specialisten die het uitvoerende werk tot in de puntjes beheersen. Bovendien houden we met onze WOZ-opleidingen niet alleen de kennis van onze eigen medewerkers up-to-date, maar ook die van de van de WOZ-medewerkers van lokale belastingorganisaties. Dus, als er iemand thuis is in de WOZ, dan is het Involon wel.

Sinds vele jaren ondersteunen we gemeenten bij WOZ-gerelateerde vraagstukken. Als er iemand thuis is in de WOZ, dan is het Involon.

Onze adviseurs overzien het hele WOZ-veld. Zij hebben mede aan de wieg gestaan van de veranderingen, in het WOZ-werk. En nog steeds lopen de adviseurs van Involon voorop als ´t gaat om de vereenvoudiging en verfijning van de WOZ-werkprocessen.

De diepgaande kennis en ruime ervaring van onze WOZ-adviseurs kenmerkt de manier waarop wij de WOZ-problematiek benaderen. Slagvaardig, praktisch en gericht op de optimalisatie van de WOZ-werkprocessen en de regievoering van de gemeenten.
Wij hebben daar overtuigende voorbeelden van en die laten wij u graag zien.

Bent u geïnteresseerd? Bel 024 64 85 900.

Stuur deze pagina door naar een vriend(in)

De volgende velden zijn onjuist:

  •