U bevindt zich hier: Home » Adviseren » Leidraad op maat

Hoe innoveren we de Leidraad invordering?

Natuurlijk wil elke gemeente een transparant invorderingsbeleid voeren. De belastingplichtigen hebben recht op een onderbouwd en officieel vastgesteld invorderingsbeleid. Een Leidraad invordering, die perfect past op uw specifieke situatie, is daarvoor het aangewezen instrument. Onze adviseurs bieden u hun kennis en ervaring om dat te realiseren.

Maatwerk functioneert nou eenmaal veel prettiger. Dankzij Involon kunnen alle gemeenten zich dat veroorloven.

Een toenemend aantal gemeenten heeft een eigen Leidraad. In veel gevallen mochten wij hen bij de opstelling van een Leidraad-op-maat ondersteunen. Maar nieuwe beleidsinzichten, veranderende wet- en regelgeving en de Modelleidraad van de VNG maken aanpassing van deze Leidraad noodzakelijk. Involon ondersteunt gemeenten bij het vertalen van de Modelleidraad in een nieuwe Leidraad-op-maat.

De Involon-aanpak bestaat uit vier stappen, waarmee u een kwalitatief hoogwaardige en praktisch uitvoerbare Leidraad beschikbaar krijgt, tegen een vooraf bepaald budget.

Wilt u meer weten over de wijze waarop wij u kunnen ondersteunen bij de bouw of de innovatie van uw Leidraad-op-maat? Bel 024 64 85 900.

Stuur deze pagina door naar een vriend(in)

De volgende velden zijn onjuist:

  •