U bevindt zich hier: Home » Adviseren » Kwaliteitssysteem

Hoe borg ik de kwaliteit van onze werkprocessen?

Een groeiend aantal lokale belastingorganisaties streeft naar de borging van hun werkprocessen met een kwaliteitsmanagementsysteem, dat voldoet aan de ISO 9001:2008 norm. Involon biedt hen daarbij de kennis en ervaring van haar adviseurs.

En als de werkprocessen soepel verlopen, wilt u ze natuurlijk borgen. Involon helpt bij het bouwen van een kwaliteitssysteem.

Wij ondersteunden de belastingorganisaties van Eindhoven, Maastricht, Zaanstad en de samenwerkingsverbanden Cocensus en SaBeWa bij de bouw van hun kwaliteitsystemen.
Oss en het samenwerkingsverband GBRD Parkstad laten zich door ons begeleiden in een vergelijkbaar traject.

Veel opdrachtgevers beschikken over onderdelen van een kwaliteitsysteem. Daarom onderzoeken wij deze onderdelen eerst samen met de opdrachtgever op toepasbaarheid in een ISO-kwaliteitsysteem.
De uitkomsten van dit onderzoek leggen wij vast in een projectplan. Daarin laten we zien op welke punten deze onderdelen geoptimaliseerd moeten worden en welke onderdelen nog ontbreken. Zo krijgt u een compleet beeld van wat er nodig is om de onderdelen samen te smeden tot een organisch geheel, het ISO-kwaliteitsysteem.

Dit projectplan dient als het ´spoorboekje´ voor het werk dat verricht moet worden om voor ISO-certificering in aanmerking te komen. Ook voor het bouwen van de ontbrekende onderdelen kan de opdrachtgever rekenen op onze ondersteuning.

Bent u geïnteresseerd in een praktische partner die weet waar het bij ISO om draait?
Bel 024 64 85 900.

Stuur deze pagina door naar een vriend(in)

De volgende velden zijn onjuist:

  •