U bevindt zich hier: Home » Adviseren » Invordering

Hoe verbeteren we ons invorderingsproces?

Dat is de vraag waarmee belastingorganisaties, die hun invorderingsproces willen optimaliseren, zich tot Involon wenden. Voor een snelle en grondige beantwoording van die vraag ontwikkelden wij de Quick Scan Invordering. Een instrument dat zijn waarde in de praktijk ruimschoots heeft bewezen.

Invorderen … dat kan altijd beter. Van procesinrichting tot kwaliteitsborging. Dat is onze ervaring.

De eerste fase van het Quick Scan onderzoek bestaat uit interviews met de sleutelfiguren in de invorderingsorganisatie. Met het invorderingsbeleid als startpunt komen alle aspecten aan de orde die van invloed zijn op de uitvoering van de invordering. Daarnaast analyseert Involon onder meer de visie op de toekomst, de procesinrichting en de wijze waarop planning, kostenbeheersing, automatisering, kwaliteitsborging en de aansturing van eigen en externe deurwaarders plaatsvindt.

In fase twee presenteren wij een conceptrapport. Dat maakt duidelijk welke verbeteringen de opdrachtgever snel kan doorvoeren en hoe hij knelpunten kan oplossen. Nadat dit concept met de opdrachtgever is besproken zorgen wij voor een eindrapport. Daarmee krijgt de opdrachtgever het gereedschap beschikbaar om het invorderingsproces verder te optimaliseren en de verbeteringen in zijn organisatie te verankeren.

Voor meer informatie over de Quick Scan Invordering belt u 024 64 85 900.

Stuur deze pagina door naar een vriend(in)

De volgende velden zijn onjuist:

  •