U bevindt zich hier: Home » Adviseren » Interim-management

Interim-management met meerwaarde.

De interim-manager van Involon onderscheidt zich op een aantal punten. Hij brengt naast zijn ruime managementervaring diepgaande inhoudelijke en proceskennis van het lokale belastinggebied mee. Bovendien realiseert hij zich dat het resultaat van zijn werk voor de klant sterk afhangt van de wijze waarop dat werk na zijn vertrek wordt voortgezet. Kennisoverdracht en coaching van zijn opvolger vormt dan ook een vast onderdeel van zijn aanpak. En als blijkt dat er in de organisatie hiaten zitten in kennis of vaardigheden zorgt hij ervoor dat de medewerkers in-company worden opgeleid..

De meerwaarde van onze interim-manager? Wij combineren managementervaring met inhoudelijke kennis én kennis van de processen.

Dat Involon interim-management uitvoert op het brede terrein van ISO, BAG, WOZ, heffingen, kwijtschelding en invordering is slechts in beperkte kring bekend. Toch zijn de interim-managers van Involon regelmatig aan de slag in de grootste en grotere gemeenten.

'Dat heeft, zegt interim-manager Nico Nijveld, ongetwijfeld te maken met het feit dat onze relaties weten dat ze een ´interimmer´in huis halen die kan rekenen op de ondersteuning van onze back-office. En wie eenmaal met ons heeft gewerkt weet ook dat hij bij ons kan kiezen uit interim-managers met verschillende ervaringsgebieden en specialismen. Maar misschien is het nog wel belangrijker dat zij hun kennis met elkaar delen en uitwisselen. Daarmee krijgt de klant een interim-manager die een aanzienlijke meerwaarde inbrengt.

Daarnaast leveren wij project-management op interim-basis. Denk aan de begeleiding van
ISO-projecten of aan de invoering van de BAG. Maar ook aan het initiëren en begeleiden van een reorganisatie, zoals we dat in een aantal gemeenten hebben gedaan en doen.
Ook daarbij zit onze meerwaarde in de combinatie van managementervaring en de inhoudelijke bijdrage die wij leveren. Dat resulteert in een kwaliteit die schaars is. Daarom durf ik wel te stellen dat iedereen, die op zoek is naar een project- of interim-manager in het lokale belastinggebied, zichzelf tekort doet als hij niet eerst met ons praat.´

Voor meer informatie over project- en interim-management belt u 024 64 85 900.

Stuur deze pagina door naar een vriend(in)

De volgende velden zijn onjuist:

  •